Kdy jindy si dopřát exkluzivní kulinářské zážitky než právě o Vánocích? Prvotřídní delikatesy z československého Bistra U Býka jsou vítaným vánočním dárkem a zpestřením svátečního menu. Potěší všechny milovníky kvalitního jídla! V Bistru U Býka, které najdete v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy, vám do stylových krabic sestaví vánoční balíček na míru.
„Vánočními balíčky vycházíme vstříc poptávce po jedlých dárcích. Tradiční výrobky ze Slovenska uvítají milovníci uzenin, rybích výrobků a dalších specialit jako jsou třeba oblíbené paštiky. Speciální vánoční krabice už máme připravené a rádi je naplníme podle individuálních přání zákazníků, s výběrem produktů jim samozřejmě pomůžeme,“ říká manažer prodejny Martin Hynek.
Bistro U Býka na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska. Většina produktů pochází přímo od společnosti TAURIS, která na Slovensku reprezentuje špičku potravinářského segmentu.
K ikonickým pochutinám patří například košická treska, lahůdkové zavináče, spišské párky, nejkvalitnější oravská slanina, žitavská klobása, domácí škvarky, šunková pěna Maťko, Zipser královský bok, salámy Nitran či Carmen.
Vyhledávané jsou také zvěřinové speciality – delikátní jelení fuet, jelení klobásy uzené studeným kouřem, myslivecký salám pikantní nebo v jemnější verzi s hříbky, paštika z divočáka s 55 % kančího masa nebo paštika s dančím masem a bylinkami.
Bistro u Býka:
Otevírací doba:
PO – PÁ: 8.00 – 20.00 / SO 9.00 – 20.00 / NE – ZAVŘENO
Produkty dostupné v Bistru U Býka lze nyní objednávat také online přes platformu Foodora.
Více informací najdete na www.bistroubyka.cz.
Zdroj foto: Bistra U Býka